AKSARAY / MERKEZ - Şehit Hatip Uçkun Anadolu Lisesi

Şehit Hatip Uçkun Anadolu Lisesi

Adres
TAŞPINAR KASABASI ERENLER MAH. 200. NECMETTİN ERBAKAN CAD. NO 20 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Geçmişine sahip çıkan, geleceğe umutla bakan çağdaş, dinamik, akılcı, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip , görev ve sorumluluklarının bilincinde olan genç nesilleri hayata ve yüksek öğrenime hazırlamak.
Misyon
Düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, demokratik değerleri ve millî kültürü özümsemiş, paylaşıma ve iletişime açık, sanat ve estetik duyguları güçlü, özgüven ve sorumluluk duygusu ile girişimcilik ve yenilikçilik özelliklerine sahip, bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, bilgi toplumunun gerektirdiği temel bilgi ve becerilerle donanmış, üretken, vatansever ve mutlu bireylerin yetişmesine öncülük etmek.
Güncellenecektir
8.30-15.40
Ulaşım
Ulaşım Taşpınar Belediyesi´nin araçları ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi özel araçları ile kendi ulaşımlarını sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri kasaba niteliğindedir. Aksaray İlinin güneydoğu kısmındadır. Hasan Dağı´nın eteklerinde kurulmuş bir yerleşim birimidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Aksaray- Adana karayolunun Adana istikametinde Aksaray il merkezine 27 km mesafededir. Okulumuz Taşpınar kasabasının merkezindedir.
Taban Puan:151,249 Tavan Puan:403,054
Güncellenecektir